Férfi gondolkodás

ferfi-gondolkodas

MI REJTŐZIK A FÉRFIAK LELKÉBEN? TUDD MEG A TITKAIKAT! – avagy milyen a férfi gondolkodás..?

 

– Úgy érzed, hogy nem tudsz kiigazodni a férfiakon? 🙁

– Nem érted, hogy mit miért tesznek?

– Nem vagy elég sikeres szerelmi téren?

– Nem tudod pontosan, hogy mi motiválja az urakat?

– Szeretnéd megismerni a lelküknek egy részét? 🙂

 

Akkor mindenképpen iratkozz fel a hírlevelemre, és kapsz ajándékba egy INGYENES, 9+1 részes tanfolyamotMI REJTŐZIK A FÉRFIAK LELKÉBEN? TUDD MEG A TITKAIKAT!” néven.

 

Így végre a színfalak mögé láthatsz és képet kaphatsz az urakban dúló érzelmekről és a férfi gondolkodásról.

 

Ezzel sokkal sikeresebb lehetsz náluk, hiszen tudni fogod, hogy belül mik mozgatják őket. A leckék segítségével boldogabbá varázsolhatod a szerelmi és a családi életedet. Végre nem lesz részed annyi csalódásban, konfliktusban és félreértésben, ha megtudod, hogy mi fán terem a férfi gondolkodás…

 

Egy kis ízelítő a tartalomból…

 

 • A férfiak bizonytalansága és énközpontúsága

  Hogyan függ össze ez a két dolog? Mit tudsz Te tenni annak érdekében, hogy támogasd a férfiakat ebben a helyzetben? Milyen módszerek működnek? Hogyan érheted el, hogy az urak igazán jól érezzék magukat melletted? Illetve hogyan csökkentheted annak az esélyét, hogy a párod másfelé kacsintgasson..? 

   

 • A férfiak és a szexualitás

  James Deen szerint a világon minden a szexről szól, kivéve magát a szexet, mert az minden másról… és ebben azért biztosan van valami! 😉 Az ingyenes tanfolyamon megtudhatod, hogy a férfi gondolkodás alapján miért annyira fontos a szex, illetve hogy mi rejtőzhet a manapság rengetegszer előforduló szexuális problémák mögött. 

   

 •  A férfiak és a szégyen

   Mi miatt szégyenkeznek a legtöbbször a férfiak? Hogyan tudnak megküzdeni ezzel az érzéssel?  Miért veszélyes, ha nem képesek feldolgozni? Miért lesznek ilyenkor érzelmileg kevésbé  elérhetőek? Te mit tehetsz ebben a helyzetben, hogy megkönnyítsd a férfiak életét?

   

  A leckéket naponta kapod meg a megadott e-mail címedre.

   

  NE HABOZZ TOVÁBB, HANEM IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELEMET ÉS EZZEL RENDELD MEG AZ INGYENES, 9+1 részes „MI REJTŐZIK A FÉRFIAK LELKÉBEN? TUDD MEG A TITKAIKAT!” CÍMŰ TANFOLYAMOT, HISZEN EZ AZ AJÁNLAT CSAK KORLÁTOZOTT IDEIG ÉRVÉNYES!

   

  Nem veszíthetsz semmit a rendeléssel, úgyhogy regisztrálj még időben, nehogy lemaradj!

   

  Kérem a MI REJTŐZIK A FÉRFIAK LELKÉBEN című online tanfolyamot!   

  CSAK MINDHÁROM MEZŐ KIPIPÁLÁSA ESETÉN LEHETSÉGES A RENDELÉS.


   ERŐSÍTSD MEG A MEGRENDELÉSEDET AZZAL, HOGY A KAPOTT E-MAILBEN LÉVŐ LINKRE KATTINTASZ! NÉZD MEG A PROMÓCIÓK ÉS A SPAM MAPPÁT IS, MERT LEHET, HOGY ODA JÖN AZ E-MAIL!

 

 • Sok szeretettel várlak az ingyenes, férfi gondolkodás témájában készült tanfolyamon, amit részben a saját tapasztalataim, részben pedig Alon Gratch Ha a férfi beszélni tudna… című könyve alapján írtam.

   

  (Nézd meg a blogot is, ha érdekes cikkeket szeretnél olvasni a női és a férfi gondolkodás témakörében!)

   

  Ha kérdésed vagy problémád van, keress meg bátran a tomborzsofia@lelekgyongyok.hu címen!

   

  Sok szeretettel: 

   

  ferfi-gondolkodas
  Tombor Zsófia – Lélekgyöngyök