Félsz attól, hogy az exed el fog felejteni..?

ex-visszaszerzese-el-fog-e-felejteni-az-exed


A hozzám fordulók gyakran tartanak attól, hogy az exük a szakítás után gyorsan el fogja felejteni őket. De vajon mennyire van alapja ennek a félelemnek..?

 

A jó hírem az, hogy az ember bizony nem felejti el szinte egyik pillanatról a másikra a volt párját. Különösen igaz ez abban az esetben, ha a felek kölcsönösen szerelmesek voltak egymásba és ha huzamosabb időt töltöttek együtt. Az is sokat nyom a latban, ha sok közös élményt szereztek, illetve ha közösen hoztak létre valami fontosat a kapcsolatuk alatt.

 

Talán Veled is előfordult már olyan a múltban, hogy Te mondtál búcsút egy olyan embernek, aki egykor nagyon fontos volt Neked. Ha jártál már ebben a cipőben, akkor tudod, hogy bizony nem két-három napba telik, amíg az ember érzelmileg túllép az exén. Ez általában egy hosszabb, fokozatosabb folyamat, ami bizony hónapokig vagy akár évekig is elhúzódhat.

 

Pont ezért tehát nem fog problémát jelenteni, ha a no contact idejére a háttérbe húzódsz. Ezalatt az idő alatt az exed nem fog elfelejteni, illetve teljesen nem fog továbblépni sem (még akkor sem, ha közben új kapcsolatba kezd). Bár persze lehet, hogy ennek az ellenkezőjét akarja majd mutatni Neked, de tudnod kell, hogy a látszat sokszor csal. Például lehet, hogy az exed hidegen viselkedik Veled, viszont attól még lehet, hogy titokban sokat gondol Rád.  

 

Úgyhogy ennek tükrében nem kell attól félned, hogy a no contact ideje alatt az exed majd teljesen elfelejt Téged. Bár hosszabb távon valóban megkophatnak az érzelmei, de a legtöbb esetben néhány hónapnyi visszahúzódás paradox módon pont, hogy elősegíti azt, hogy újra egymásra találjatok.

 

Az a lényeg, hogy a szakítás után ne nyomulj, könyörögj és ígérgess az attól való félelmedben, hogy ha most nem cselekszel, akkor az exed el fog felejteni, mert a legtöbbször ennek pont az ellenkezője az igaz. Ha a helyes dolgokat teszed, akkor lehet esélyed arra, hogy visszakapd a szerelmed. Kérj segítséget minél hamarabb, mert ezzel növelheted a siker valószínűségét!

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)