Ex visszaszerzése válófélben lévő házastársak esetén

ex-visszaszerzése-házasság


Vajon működnek a klasszikus exvisszaszerzős módszerek abban az esetben, ha a felek házasok és éppen válófélben vannak? A jó hír az, hogy igen, viszont van egy dolog, amire figyelni kell a siker érdekében.

 

Ha egy „sima”, nem házastársi ex visszahódításáról van szó, akkor a siker egyik összetevőjét az adja, hogy a szakító félnek meg kell adni a lehetőséget arra, hogy átélje a döntése következményeit. Magyarul meg kell neki engedni, hogy érezze, hogy milyen érzés a volt kedvesétől elszakítva lenni.

 

Egy házasság esetén szintén biztosítani kell, hogy a szakítást és a válást akaró fél megélhesse a szakítást… viszont a tényleges, jogi értelemben vett válást lehetőleg el kell kerülni, ha a célt a másik visszahódítása jelenti.

 

Ennek az az oka, hogy egy ex visszaszerzésének valószínűsége jelentősen csökken a válást követően. (Persze nem lehetetlen a dolog, de érezhetően kisebb a siker esélye.)

 

Ennek az az oka, hogy a válás ad egyfajta lelki (és jogi) lezárást is a kapcsolatnak. Plusz ha valakinek egyszer már át kellett mennie egy hosszú hónapokig vagy évekig tartó a váláson, akkor jó eséllyel nagyon alaposan meggondolja, hogy újra kibéküljön-e a volt házastársával

 

Úgyhogy ennek tükrében érdemes (korrekt eszközökkel!) lassítani a válás folyamatát, mert ha egyszer lezárul a házasság, akkor onnantól kezdve már nehéz lesz a párnak újból összejönnie.

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)