Ex visszaszerzése: mi a helyzet az egyedi esetekkel?

ex-visszaszerzése-egyedi-esetek


Sokan végül azért döntenek úgy, hogy nem vesznek igénybe segítséget az exük visszaszerzése érdekében, mert azt gondolják, hogy az ő esetük úgyis olyan egyedi, hogy a hagyományos módszerek amúgy sem működnének náluk. De biztos, hogy ez így van..?

 

Természetesen érthető, hogy a saját életét mindenki egyedinek gondolja. Hiszen valamilyen szempontból tényleg minden egyes párkapcsolat és minden egyes szakítás egyedi és máshoz nem hasonlítható… ❤️

 

Másrészt viszont azt is érdemes tudni, hogy szakértői szemmel nézve, sok-sok esetet látva bizony az ember egy idő után elkezd észrevenni bizonyos ismétlődő mintázatokat a szakításokkal, illetve az exek visszaszerzésével kapcsolatban. Ennek köszönhetően egy tapasztalt szakértő már jó eséllyel előre meg tudja mondani, hogy egy-egy lépésnek milyen hatása lesz a (volt) pár életére.

 

Ilyen szemmel nézve a legtöbb párkapcsolat, illetve a legtöbb szakítás története nem egyedi, hanem csúnya szóval élve nagyon is „átlagos”. Persze megértem, hogy ezzel valahol nem jó szembesülni, hiszen minden ember arra vágyik, hogy vele valami különleges történjen. De ez a legtöbb esetben nem így van.

 

Viszont a gyakori „átlagosság” azért jelent nagy előnyt, mert ennek köszönhetően a hagyományos exvisszaszerzős módszerek remekül használhatók szinte minden esetben. 🙂 Úgyhogy a legtöbb szituációban alaptalan az a félelem, hogy az exvisszaszerzős tanácsok nem jól alkalmazhatók az eset specialitása miatt.

 

Például nem mondható egyedinek az, ha a pár el volt jegyezve vagy ha meg volt házasodva. Ugyanígy a harmadik ember miatti szakítás sem speciális helyzet, hanem egy nagyon gyakori forgatókönyv. Egyre több pár él távkapcsolatban, úgyhogy ez a szituáció sem igazán mondható különlegesnek. Nagyon sok olyan pár is van, ahol pedig végülis az elhidegülés okozza a szétmenést, tehát ez sem egy rendkívüli helyzet. 🙁

 

Persze vannak olyan történetek, amelyek tényleg egyediek, de ez csak ritkán fordul elő. A legtöbb (volt) párkapcsolat esetében alapjában véve nyugodtan lehet támaszkodni a hagyományos exvisszaszerzős tanácsokra. Maximum csak ki kell keresni közülük azt a részt, amelyik az adott helyzetre vonatkozik. 🙂

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)