E-mailes Tanácsadás – Ex Visszaszerzése

ex-visszaszerzése-emailes-tanácsadás

 

Véget ért a párkapcsolatod, és vissza szeretnéd szerezni az exed? Hiányzik a volt párod és újra akarod vele kezdeni, de nem tiszta számodra, hogyan kellene ennek nekifogni? Vagy talán már meg is próbáltad visszahódítani az exed, de valamiért még nem tudtad elérni a célod..? Akkor a lehető legjobb helyen jársz! ❤️

 

Ha szeretnél egy ex visszaszerzéssel foglalkozó szakértőtől is tanácsot kérni, de nem tudod megoldani, hogy részt vegyél egy online videóhívásos konzultáción, akkor…

 

Az e-mailes ex visszaszerzési tanácsadás nyújthat Neked segítséget! 🙂 Így időtől és helytől függetlenül megkaphatod azt a támogatást, amelyre szükséged van a párod visszahódításához.

 

Milyen esetekben fordulhatsz hozzám?

 

– Ha az exed szakított Veled, és most vissza szeretnéd szerezni őt.

– Ha Te szakítottál az exeddel, de most vissza szeretnéd őt hódítani.

– Ha közös megegyezéssel szakítottatok, és most újra akarod kezdeni a volt pároddal.

 

Hogyan tud Neked segíteni az e-mailes ex visszaszerzési tanácsadás?

 

– A tanácsadás nem „csupán” rávezet arra, hogy megoldásokat keress, hanem konkrétan megfogalmazza, hogy mit kell tenned az exed visszaszerzése érdekében.

 – Megmagyarázza azt, amit nem értesz a volt párkapcsolatodra vonatkozóan és segít rendbe tenni a fejedben lévő káoszt.

– A tanácsadás egyfajta stratégiát biztosít Neked arra vonatkozóan, hogy hogyan szerezd vissza az exed.

– Rámutat arra, hogy az exed visszaszerzésével kapcsolatos döntéseidnek valószínűleg mi lesz a következménye.

– A tanácsadás új nézőpontokat ad ahhoz, hogy megoldhasd a szakításhoz vezető problémákat, illetve támpontot nyújt arra vonatkozóan, hogy az újbóli összejövést követően mit kellene tenned annak érdekében, hogy ne következzen be megint a szakítás.

– A tanácsadás segítséget nyújt ahhoz, hogy könnyebben átvészeld ezt a nehéz időszakot.

– A tanácsadás egy céltudatos fejlesztési folyamat, ami arra ösztönöz, hogy a lehető legjobbat hozd ki önmagadból és ebből a nehéz helyzetből.

– A célok kitűzésével arra ösztönöz, hogy tegyél azért, hogy boldogabb életed legyen, illetve hogy visszaszerezd az exed.

 

Mikor NEM tud Neked segítséget nyújtani az e-mailes tanácsadás?

 

– Például depresszió, pánikbetegség, személyiségzavarok, függőségek, étkezési zavarok, téveszmék, indulatkezelési problémák, hallucinációk, fóbiák, hangulatzavarok, kényszerbetegségek, öngyilkossági gondolatok és egyéb súlyos problémák esetén NEM a tanácsadás jelenti számodra a megfelelő választást. Ilyenkor egy másik szakemberhez kell fordulnod.

– Az írásbeli tanácsadás NEM terápia és NEM coaching.

– A levelezés során NEM a múlt feldolgozásával, hanem elsősorban a jelennel és a jövővel foglalkozunk.

– Az e-mailes tanácsadás NEM tud segítséget nyújtani abban az esetben, ha nem vagy kész arra, hogy a gyakorlatban is tegyél önmagadért.

– A tanácsadás nem megfelelő választás a számodra, ha nem tudod mások nézőpontjait elfogadni és csupán önigazolást keresel. 

– Problémát jelent az is, ha nincs elég motivációd a helyzeted megoldására. 

– A tanácsadás segítségével nem lehet közvetlenül megváltoztatni másokat (pl. a volt párodat). Viszont abban tud segíteni, hogy Te változz és fejlődj, és ezzel változást idézz elő a volt partnered viselkedésében. 

 

Hogyan érdemes az online tanácsadói szolgáltatást igénybe venned?

 

– Az e-mailes online párkapcsolati tanácsadás úgy igazán hatásos, ha folyamatként gondolsz rá. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg több levélváltásra lesz szükség a célod elérése érdekében. A tanácsadás 30 napig vehető igénybe a megrendelést követően.

 

Milyen formában vehető igénybe tanácsadás?

 

– Jelenleg online, írásbeli formában érhető el ez a szolgáltatás a lelekgyongyok@gmail.com címre küldött üzenettel.

– E-mailen keresztül tudod feltenni a kéréseidet 30 napon keresztül. 🙂

– A levelekre általában 24 órán belül választ adok.

 

Mik a leggyakoribb kifogások, ha az ex visszaszerzési tanácsadásról van szó? 🙂

 

#PROBLÉMA #1:
-„Inkább mégsem jelentkezek tanácsadásra, mert úgysincs esélyem arra, hogy visszaszerezzem az exem…”
VÁLASZ:
– A legtöbben alábecsülik az esélyeiket, ha az exük visszahódításáról van szó. (De egyébként én mindig meg szoktam mondani a jelentkezőknek, ha úgy érzem, hogy tényleg nem sok esélyük van arra, hogy visszaszerezzék a párjukat.)

 

#PROBLÉMA #2:
-„Inkább nem megyek tanácsadásra, mert az én esetem úgyis egyedi…”
VÁLASZ:
– A legtöbb eset nem olyan egyedi, mint ahogyan azt az érintettek hiszik. Ha az ember szakértőként dolgozik, akkor vannak bizonyos ismétlődő minták, amelyekkel rendszeresen találkozik. Úgyhogy nem kell attól félned, hogy a Te eseted túlzottan speciális lesz.

 

#PROBLÉMA #3:
– „Egy ex nem véletlenül lett ex…” 
VÁLASZ:
– Valóban nem véletlen, hogy egy pár szakított egymással, hiszen ennek általában jó oka szokott lenni. Viszont ez nem azt jelenti, hogy bizonyos esetekben ne lehetne orvosolni a problémákat.

 

#PROBLÉMA #4:
– „Csak a töltött káposzta jó felmelegítve…” 
VÁLASZ:
– Én már több olyan kapcsolatot is láttam, amiben az újra egymásra talált felek boldogok lettek együtt. Sőt, a korábbi szakítás élménye akár még ahhoz is hozzájárult, hogy a pár később jobban megbecsülje a kapcsolatát.  

 

#PROBLÉMA #5:
– „Ha megint összejönnénk, akkor úgyis csak ugyanaz lenne a vége, mint korábban…” 
VÁLASZ:
– Ha a pár nem változtat a korábbi viselkedésén, akkor jó eséllyel valóban ugyanaz lesz a kapcsolatuk vége, mint korábban. Ezért szoktam hangsúlyozni a hozzám fordulóknak, hogy az újrakezdés után változtatniuk kell a korábbi párkapcsolati szokásaikon.

 

#PROBLÉMA #6:
– „Ha újrakezdenénk, az már sohasem lenne olyan, mint régen…”
VÁLASZ:
– Ha valaki ismét összejön a párjával, az már valóban sohasem lesz ugyanolyan, mint régen. SZERENCSÉRE. Mert ha megint minden ugyanolyan lenne, akkor a párkapcsolat valószínűleg újra szakítással végződne. :O

 

#PROBLÉMA #7:
– „Vissza szeretném szerezni az exem, de talán majd később elmegyek egy ilyen tanácsadásra…”
VÁLASZ:
– Természetesen mindenkinek joga van ahhoz, hogy a saját tempójában haladjon előre az életében. Viszont szükség esetén nem érdemes sokáig húzni a segítségkérést, mert nem olyan jó, ha valaki már későn jön. Ráadásul nekem az a tapasztalatom, hogy az emberek időközben hajlamosak az exük visszaszerzése érdekében olyan dolgokat csinálni, amelyek végső soron csökkentik az esélyüket arra, hogy visszaszerezhessék a párjukat. 🙁

 

#PROBLÉMA #8:
– „Miért kellene egy tanácsadó ahhoz, hogy visszaszerezzem az exem? Magamtól is el tudom érni a célomat…”
VÁLASZ:
– Az nagyon jó, ha valakinek sikerül magától visszaszereznie az exét. Ilyenkor valóban nincs szükség egy tanácsadó segítségére. 🙂 Másrészt viszont a tapasztalataim alapján sajnos sok embernek téves elképzelési vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell rendbehozni egy viszonyt, ezért bizony jól jöhet egy tanácsadó segítsége.

 

#PROBLÉMA #9:
– „Szeretném visszaszerezni az exem, de az ismerőseim szerint inkább hagynom kéne ezt a kapcsolatot…”
VÁLASZ:
– Ha az ismerőseid azt mondják, hogy nem kellene visszamenned az előző párkapcsolatodba, az mindig egy intő jel. Ilyenkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban jó ötlet lehet-e a továbbkezdés. Viszont alapjában véve a Te életedről Te döntesz, ezért a barátaid meghallgatása után a saját preferenciáid alapján döntsd el, hogy vissza akarod-e szerezni az exed. (Egyébként az ismerősök általában nem szokták pártolni, hogy egy volt pár újból összejöjjön.)

 

#PROBLÉMA #10:
– „Szeretnék tanácsadásra menni, de anyagi nehézségeim vannak.”
VÁLASZ:
– Ha gondot jelentenek Számodra az anyagiak, akkor lehet, hogy jobban megéri inkább a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Online Tanfolyamot választanod. Ennek köszönhetően megismerheted exvisszaszerzési folyamatot. Érdemes feliratkoznod az Ingyenes Ex Visszaszerzés Tippek című e-mail sorozatra is, mert ebben kapsz egy 5.000 Ft-os kupont az első hét elteltével. 🙂

 

Ki ad Neked tanácsot?

 

– A nevem Tombor Zsófia, és immár 4 éve írom a Lélekgyöngyök Blogot, amely egy ideje már kizárólag az exek visszaszerzésének témájával foglalkozik. 🙂

– Évekig a hozzám forduló olvasóknak adtam párkapcsolati tanácsokat, aminek köszönhetően alapos képet kaptam arról, hogy milyen problémákkal küszködnek az emberek – többek között az exek visszahódításával kapcsolatban. A tapasztalataimnak köszönhetően tudom azt is, hogy mi működik és mi nem. 

– Mivel a saját életemre vonatkozóan is vannak exvisszaszerzéssel kapcsolatos tapasztalataim, ezért ezekre is tudok támaszkodni a hozzám fordulók támogatása során.

Tanúsítványokkal rendelkező haladó life coach vagyok, Polgár Lili Zsuzsannánál végeztem. (Képzések nyilvántartásba vételi száma: E001840/2018/D002 és E-001892/2019/D008).

Párkapcsolati coachingot tanultam Dr. Szilágyi Boglárka pszichiáternél, illetve pár- és családterapeutánál. 

– Korábban 1,5 évig családállítást tanultam Dr. Agócs Gabriella pszichiátertől és Farkas Zita pszichológustól.

– Egyetemi éveim alatt az alapszakom kiegészítéseként „mellékágon” pszichológiát és pedagógiát is hallgattam.

– A tanácsadás eszközével sok szeretettel segítek Neked abban, hogy visszaszerezhesd az exedet, illetve hogy boldogabb életet élhess! 🙂

 

Mit mondanak azok, akiknek már segítettem..? 

 

– „Köszönöm a segítséget, látszik, hogy szakértője vagy a témának.”

– „Kifejezetten örülök neki, hogy végül Hozzád fordultam…”

– „Sokat segítettek nekem a beszélgetéseink.”

– „Köszönöm a kedvességedet és a részletes válaszaidat is…”

– „Rám nagyon jó hatással volt az, hogy olyan megnyugtató a kisugárzásod.”

 

Mennyibe kerül az e-mailes online ex visszaszerzési tanácsadás?

 

– Az egyéni, e-mailes tanácsadás most 15.000 Ft-ba kerül (ha van kuponod, akkor ennek az összegét levonhatod a 15.000 Ft-ból).

– Érdemes minél hamarabb jelentkezned, ugyanis a helyek száma korlátozott. (Még 2 szabad hely van.)

– Az e-mailes tanácsadás során 30 napig korlátlanul kérdezhetsz.

– Az e-mailes online tanácsadás árát előre kell rendezned. Megértésedet köszönöm!

– Most, a jelentkezésed leadásakor még nem kell fizetned. Ez csak akkor lesz esedékes, ha valóban tőlem kell segítséget kérned, illetve ha mindenben meg tudunk állapodni. (Amennyiben úgy látom, hogy nem én vagyok a Számodra megfelelő szakember, akkor továbbirányítalak.)

A jelentkezéssel nem kockáztatsz semmit. Ha elégedetlen vagy az általam nyújtott szolgáltatással, akkor 14 napon belül magyarázat nélkül, garanciálisan visszakérheted a teljes összeget.

Ha kérdésed van az e-mailes online párkapcsolati tanácsadással kapcsolatban, akkor a tomborzsofia@lelekgyongyok.hu címre írhatsz nekem. Rövid időn belül válaszolok a kérdéseidre! 🙂

 

Jelentkezz e-mailes tanácsadásra az exed visszaszerzése érdekében! 🙂 Írj a lelekgyongyok@gmail.com címre!

 

Üdvözlettel:

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök