A tökéletes szakítás utáni „bosszú”

bosszú-szakítás-után


Sokan gondoltak már arra egy-egy szakítást követően, hogy bosszút állnak a volt partnerükön. Másrészt viszont azt is sejti mindenki, hogy nem szabadna belekeveredni ilyen gyerekes játszmákba. Így hát felmerülhet a kérdés: van-e olyan módja a bosszúnak, amivel nem bántjuk a másikat..? 

 

Igen, nagyon is létezik a tökéletes bosszú! Csak ebben az esetben nem a másik bántására, hanem önmaguk fejlesztésére kell koncentrálnunk.

 

Szerintem az a legtökéletesebb bosszú, ha vonzóbbá tesszük magunkat, mint amilyenek a párkapcsolat idején voltunk.

 

Hiszen mit gondol majd Rólunk az exünk, ha legközelebb lát bennünket..? Azt, hogy nem rokkantunk bele a vele való szakításba, sőt! Csak kivirágoztunk azóta, mióta elváltak az útjaink.

 

Így talán az is megfordul majd a fejében, hogy kár, hogy szakítottunk, hiszen nézzenek oda, mennyivel vonzóbbak lettünk a szétválás óta…

 

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)